Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Επιστροφή χρημάτων από τη Netsmart!!!

Μετά από τις φασαρίες που έκανα στην Κοσμοτέ και την διαβεβαίωση ότι η εταιρία Netsmart από την Κύπρο θα μου επιστρέψει τα χρήματα, έλαβα μια ταχυδρομικη επιταγή για τα 60 Ευρώ που μου χρεώσαν. Αυτά γίναν τον Ιούνιο, αλλά δυστυχώς δεν έβαλα άμεσα την παρούσα ανάρτηση, λόγω δουλειών, αμέλιας και απουσίας. Ειδού και η απόδειξη:
Αυτό που έχω να πω σε όλους όσους ταλαιπωρούνται με ανάλογες περιπτώσεις από τους απατεώνες της κινητής τηλεφωνίας, αλλά και τους απατεώνες γενικότερα, είναι να αφιερώσουν λίγο χρόνο και να σπάσουν τα νεύρα των διευθυντάδων των κεντρικών καταστημάτων. Θα βγει αποτέλεσμα...

1 σχόλιο:

  1. την πάτησα κι'εγώ. έκανα μια εγγραφή σε κάποιο site απατεώνων και μου ζήτησαν αριθμό κινητού. Μόλις κατάλαβα ότι με χρεώνουν έστειλα email για διακοπή. Βέβαια δεν πήρα απάντηση. Επίσης έλεγε στο site να στείλουμε την εντολή stop gragon sto 5422 για διακοπή υπηρεσίας. Το 5422 είναι λάθος άρα συνεχίζουμε να χρεωνόμαστε κανονικά. Ευτυχώς σήμερα κάνοντας μια έρευνα ανακάλυψα ότι ο αριθμός για διακοπή είναι 54422 έστειλα sms και ελπίζω να μη με ξαναχρεώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή